facebook


Thursday, 28 April 2011

STRESS!!! Mcm ak nk BLASAH ja budak tu..!

stress!!! >.<
sorry, entry ni ak xmau share kat fb coz agk personal..
tp kalau dh trbaca tu..
silakan je la..



ak stress gila ari ni!!!
bkn stakat stress saja tp mcm nk nangih ja ak rasa.. T-T
hny Allah saja yg tau prasaan ak ni mcm mna..
ya, Allah!!!
awatlah adk laki ak jd mcm tu?!
kna rasuk ke ape?
ak rasa mcm nk blasah dy ckup2! >.<
ak rasa mcm dh hilang sbq dh td..
tp ak kna sbq coz sbq tu kan sparuh drp iman..
iman tu mutiara la pulak..
huhuhu~

hmm..
tu luahah dari sudut hati ak tau.
jgn main2!!!
bak kata PCK "don't play2 ye"
ngeh3~
ak mrh dy pun brsbb la..bknnya xdk sbb..
dy tu mmg, asyk mintak apa2 ja kat mak..
nk yg tu..nk yg ni.. @.@
td dy mintak PS2 kat mak..
esk plak tu yg dy nk..
tau la PS2 tu agk ktinggalan ckit..
but..
tngoklah harga dy!!!
dy igt fmly dy ni org brada ka???
dy igt duit bley jatuh dr langit ka???
duit bnyk sropa xtau nk bt apa..
ak x lma lg nk p PLKN..
yg abah plak nk p umrah..
ya, Allah!!!
jgnla dy duk bt prangai lg mcm tu..
tp..
alhamdulillah la..angah ak balik..
dy bley tolong ajaq ckit budk tu spya jgn kurang ajaq..
hmm..tp angah ak ni cuti smpai bla la plak?!

td mak marah, pndai plak dy nk mnjwb..
mnjwb dgn PNOH SOPAN n BERADAB.. :PPP
mmg pntang diajaq btoi budk tu..
hrp ja dh besaq pnjng tp prangai..?!!
awatla adk ak jd mcm tu???
tu dh kurang ajaq nmanya..


lps tu duk ungkit psl duit2 yg gna utk along n angah..
pandai la dy ni duk ungkit2..
mmg nk kna tabOh kut..
mak kluaqkan duit kat depa pun ada sbb..
yg dy tu bkn ada sbb pun coz nk bli brng yg alah tu..
barang yg x berguna..for me la ye..
igt PS2 tu 1 sen??! nk suoh mak tolong tmbhkan duit konon..
mcm la dy tu ada duit blambak2 kalau nk mak suoh tmbhkn duit..

lps dh hbs mnjwb..brani dy tolak pintu kuat2..
GEDEGANG!!! 
trkjut beruk troih adk bongsu ak..
tanda marah sgt la tu coz x dpt bnd yg x brgna tu..
jln duk hentak2 kaki plak..
ak suoh dy p smayang maghrib, duk bt trhegeh2 plak dy tu..
dy tu mmg..
nk kna tabOh dgn abah mcm dulu la kut..
la ni duk mintak PS2..nnt moto plak la kut..lps tu nk mintak apa plak?!
BUKU LIMA???

* apa2 pun, ak kna bt something ni..x bley mndiamkan diri ja..

Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Saturday, 23 April 2011

Alhamdulillah!!! ^___^



tma kasih bnyk2 coz mnjd follower ak tau!
bru ja dlm 1 mnggu 4 hari follower ak dh smpai 100..^__^
snyum lebaq la ak ni..
ngeee~
hgpa nk tau ka cara nk tmbhkan follower hgpa tu???
ni la cara ak..------> follow blog org n tnpa sgan-silu bg link blog kita kat depa..
insyaAllah, stiap prbuatan yg baik akn dibalas dgn baik..
prinsip ak tu..
actually, ak nk follower ak smpai 100 sblm ak p Perlis nnt..
hehehehe~
x lpa ak nk ucpkan kpd tuan empunya blog ni---> ummi syafiqah
ini BUKTI dy dpt hadiah dr ak..


hahaha~
xdk la..mlwk ja..
sorry la ye..xdk hadiah la plak..tp entry ni sy hadiahkan utk awk.. :D
hgpa smua bley la follow blog dy yg cun-melecun tu..
siap ada info yg mnarik lg..
nnt nk usha blog dy sntiasa la..
hehehehe~

ak x lpa jgk nk brtrima kasih kat org len yg jd follower ak..
FOLLOW ANDA AMAT DIHARGAI
saya x lpa la nk usha2 blog hgpa..
jgn risau ye..^^,
10x u all!!!


Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Thursday, 21 April 2011

Zaman Kanak-Kanak ♥






boring,boring n boring..
mmg boring lah slalu coz holiday berbulan2 dr lps exam lg..mmnjng duk ngadap comptr..
huhuhu~
ari ni ak nk updates jgk blog ak ni walaupun ak x jln mna2.. ^^,
eh2..x jln mna2??? mna ada.. >.<
ari ni ak ronda nek bsikal sorg2 kat dlm kmpung smata2 nk snap gambaq tempt2 yg ak n member2 dlu pnah lepak..member ak tu adik ak sndri n spupu ak..hueh3~
sorry la klau gambaq yg ak amik gambaq ni x cun, amik gambaq pun juz gna nfon ja.. ^__^

 

hahaha~
ni tmpt paling bez yg pnah kmi mlepak iaitu pokok rambutan bkn Tanjung Rambutan..
bez, oww..mlepak kat sini..!!!
kami pnjt pokok lah, x heran la kalau jatuh pokok tu..x sakit pun..
dulu2 mmng ada skali ulat bulu bnyk kat pokok ni..ntah la sbb apa..
mmg sakit la kalau trpgang ulat bulu tu..ak besa kna tau!
hohoho~ syok gilos!!! ^^,
pokok ni mmg bnyk knangan la..


apa ni???!
ni parit namanya...
hahahahaha~
ni pun salah 1 tmpt yg kmi pnah mlepak.. ^^,
kami pnah jmpk 1 polystyrene yg bsaq n pnjng kat sini tau.. <x silap ak la>
hahaha~!
polystyrene tu kmi gna time bnjir, nek ataih tu bt mcm sampan..
syok oww!!! jgn jelez.. :PPP
tmpt ni jgk, tmpt kami tngkap ikan..ikan sepat, ikan puyu..
yg paling bez cara kami tngkap ikan la..mmg senang n cepat.
bhahaha~!!!
ni la cara orang pro..----> gna TUDUNG SAJI
mmg power kan???!
haish..tudung saji tu dh x gna dh la..rosak dah.. ^^,
bnyk ikan la kmi dpt..ngeee~
ha..kmi plak x men la msk tpu2..
kmi msk yg btoi2 la..ikan bakaq..kat kmpung blah mak ak plak lg la dsyt!!!
kmi msk belangkas..mmg sedap la..! <telan ayiaq liuq>
mmg bez kalau duk kat kmpung...
kan3???



ni plak bendang namanya..

ikut arr..ada org pgil sawah padi, ada org pgil bendang..
hmm..kat sini lah tempt yg agk special coz ini lah tmpt kmi men layang2 n berkubang..
hahaha~!
kmi x kesah la kotoq pun wlaupun kna marah dgn parents..hik3~
kotoq2 n kna marah tu prkara kecik ja..hgpa pun msti pnah kna marah kan?
besalah, dlu2 kmi mmg nkl "ckit"..ckit ja ekk..
sblm bakaq jerami, kmi mmg ska lepak kat sini..tidoq la, men layang2 la..
x kesah wlaupun nnt bdn jd miang..
hohoho~


surau..tmpt smbhyg..
kmi ada la jgk mlepak kat sini coz dlu2 ada tmpt men pingpong kat sini..
surau ni dh x gna dh skarang coz dah rosak..
sdih la bla ak tngok surau ni.. T-T
xpa2..nk crita ckit psl kmi pnah mlepak kat sini..
actually, surau ni gna time smayang maghrib, isyak n subuh..
masa dlu2, ada la pndakwah mai kat surau ni..mcm besalah org dakwah.. ^^,
kmi ni pun tumpang skaki la brdakwah..
apa lagi..join dgn depa la..smpai kna marah dgn arwah tok.
hahaha~
kat rumah dah ada mknn, nk join mkn dgn depa plak..
dngaq depa crita psl soal agama lah..
bez2!!!



     dah lain tempat ni..
huhuhu~
kmi ska la jgk lepak kat sini, tp time ayiaq kat dlm longkang tu xdk la..
yg rumah besaq tu bkn rumah ak ekk..rumah sapa pun ak xtau, lgpun ak x pnah msuk rumah tu..
kat sini, x bnyk sgt pun crita psl kmi mlepak..juz nk bgtau ja.. ^^,


kat ataih titi n bwh titi ni ialah tmpt yg kmi pnah mlepak..bwh titi tu!!!
dasyat la kmi ni..hahaha~
btoi ni, x tpu!!! >.<
masa dlu ada budak mna ntah crita psl kmi lepak kat bwh titi tu smpai arwah tok dpt kesan.. @.@
x guna pny budak !!! mmg nk kna taboh btoi la..
hmm...
kmi pnah jgk balik lmbt smpai nk maghrib coz duk lepak kat sini..
arwah tok pun smpai marah2 kmi, kmi pun tkut nk balik rumah la..mmg pun kna marah, org nk smayang magrib yg kmi ni duk mlilau..
hohoho~
kat sini jgk, time dlu2 tmpt mat rempit lepak..
skrng ni dh xdk dh mat rempit, maybe depa dh insaf or.....
xtau la...
LU PIKIR LA SNDIRI...! hueh3~


titi ni..
hoho~seram la..
kayu pun dh reput skrng ni..
ak pun x brani nk lalu kat situ..hehehe~
kat sini, kmi x brp sgt lepak..


ni pokok kabu..
kmi x brp lepak sgt kat sini coz seram...adk ak la duk mmndai crita... @.@
kat kwsn ni la jgk tmpt kmi tngkap rama2..
smpai kna ketit dgn pnyengat..
hahaha~
bez jgk kna ketit..smpai mrambu ayiaq mata..T-T

ini crita psl ak kecik2..
klau crita psl hgpa kecik2 mst bez jgk kan??? ^^,
sbnaqnya, bnyk lg tmpt yg pnah kmi lepak sama2...
kmi pnah la jgk men game..football, PS1, askar2 kcik, gasing paku, beyblade, crush gear, control car..mcm hgpa jgk.. ^__^
kmi jgk kalau ronda2, mst la nek bsikal sorg satu..
kdg2 nek satu bsikal smpai 3 org pun  ada..hek3~
ak la tukang kayuhnya... =.=

*ok..that's all my story...ni ak nk tunjuk ckit poster ak yg ak bwk p interview ari tu..
x lawa pun..cma besaq sangat smpai depa trkejut...hehehe~


Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Saturday, 16 April 2011

Interview Art & Design kat UITM, Kedah.


ari ni sudah pun tetap ari interview ak kat UITM, Kedah..

tmpt angah ak blajaq tu..kui3~

mmg risau tau x?!!! >.<

ak takut, kalau2 kna speaking London n lukisan ak x jd...<yg tu ja>

ak bwk blambak2 brng..biaq depa trkjut ckit..

hek3~

tmbh2 poster ak yg besaq gajah tu..

ha..yg tu mmg pling bez pny!!!

satgi ak crita ekk..

huhuhu~


ak p sna dgn simple ja cara pmakaian ak..

xdk lawa2 pun..xdk make-up pun..

baju kurung ak, sngaja ak amik kaler oren coz nk bg nmpk garang..

biaq org yg nk interview ak tu rasa takut..

hahaha~!

bla ak smpai kat 1 blok tu..pny la rmai org..yg pakai tongkat pun ada..=.='''

adesss!

ak pning... @.@

xtau nk p mna..pnat naik tangga dgn parents ak..

ak tngok kat dinding, ada something tulis kat ataih qetaih tu..bkn course yg ak amik laa..

kat situ bkn tmpt ak interview..

kna p kat lain..

alhamdulillah! nasib bek la ada org yg tolong ak..

huhuhu~

tma kasih! ^^,


dh smpai kat tmpat yg ak kna interview tu..

mmg glabah la ak rasa..

ntah la panaih..sabaq je la..

mai ak crita psl ak nk kna interview tu..

hehehe~

ni pringkat pertama..

mula2, ak kna p mlukih kat 1 bilik..

interview tu last skali la..

ak org last yg msuk bilik tu..

ngeee~

yg ak geram, depa bg meja cacat kat ak..=.=

bgoyang meja tu bla ak nk padam..

adesss!

kat ataih meja tu ada kon, kotak, bola kecik, bola besaq n kain yg dgantung pada lampu..

ha...mnatang tu yg ak kna lukih..

mmg agk payah la..tp ak kna buat jgk..

don't give up..!

finally, siap jgk karya ak tu..

ngeh3~

x lawa mna pun..

ak gna sbatang pensil ja..yg org laki sblah ak gna bnyk pensil..

hahaha~

ak kan pro.. :PPP

PERASAN!


yg tu pringkat pertama..

ni pringkat ke-2 plak..

ada ujian kreativiti atau dipanggil ujian IQ..

dy bg 6 simbol yg agk pelik..

dy suoh kmi gubah simbol tu mngikut krativiti msing2 la..

ak gubah la.. jd gunung, jalan, sungai, pokok, rama-rama n bunga..

lukisan ak yg tu x brp kemaih la..

hmm..xpa la..aslkan siap..^^,


stelah selesai pringkat pertama n ke-2..

pringkat ke-3 plak..

kna p bilik len..

xdk lukih2 dah..

kna interview plak..

yg ni bt ak risau ni..

tkut2 kna speaking London..

adesss!!!

nsib bek parents ak ada kat situ..

bley la suoh depa amik poster besaq gajah ak tu..

hehehe~

org laki start dulu interview tu..

dah habis smua org laki..ak la org pmpuan yg start dulu..

ak saja nk start dulu coz rasa mcm x sabaq ja nk tnjuk poster besaq gajah ak tu..

ak la org yg bwk brng paling besaq..

hueh3~

masuk2 dlm bilik tu, troih ak nk p duduk kat org yg nk interview tu.. <semangat betoi>

buat malu ja..

mula2 ada ujian buta warna dulu la..

kuang3~

yg ni lwk la jgk..

hahaha~

ada 1 gambaq yg ak xtau jwpn dy..

sbb ak tngok bnyk kali, lpaih tu ak jd pning..@.@

nsib bek la pmpuan tu x kata pa..

kui3~

dy suoh ak amik Seni Industri coz SN ak A-..

ak x minat la yg tu..ak nk Seni Grafik.. >.<

lps ujian buta warna, bru kna p interview..

nsib bek la org yg interview ak tu pmpuan..

x la rasa risau sgt.

nsib ak baik ari ni..

alhamdulillah!

xdk speaking London pun..

senyum lebaq la ak.. ^_______^

dy suoh ak pknalkan diri..ak ni bknnya jenih bnyk bckp..

huhuhu~

ak ckp ckit ja..lpaih tu ak tnjuk qeja khusus ak yg blambak2 tu kat dy..

ha..bru la bley buang masa ckit..x la ak kna ckp bnyk..

bijak2!!!

hahaha~

dy tny la ak psl software yg ak pnah gna..

nsib bek soaln snang..

dy ada tny ak psl Upin dan Ipin..<ak mmg dh agk dh>

last kali, bru la dy komen psl poster besaq gajah ak tu..

dy mmg kgum la poster besaq gajah ak tu..

tma kasih! ^.~

dy kata kat ak, rmai yg amik course Seni Grafik tu..

lps tu ak kata la, ak nk amik tekstil..yg tu pun ak mnat jgk.

dy ada tny ak lg, klau dpt twrn kat Sarawak nk p ke x?

ak no hal..lgpun, x lama lg ak kna p PLKN kat Perlis..

bley la ak blajaq independent. 

cma kna mintak izin mak dgn abah ak dlu la..


bila slesai interview tu..mmg lega la ak rasa..

yahoooooooooo!!!

alhamdulillah...^^,


*smoga ak dpt twrn blajaq kat UITM nt..amin ya rabbal alamin!!!

  soalan bocoq tu bt sapa2 nk interview nt..hahaha~  


Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Friday, 15 April 2011

Persediaan yg agk x sedia...=.=

huh???pa pny tajuk yg ak bg ni..?
mrapu oleh kerapu btoi..
hahaha~
ari ni ak kna ready utk interview esk..
takutnya wey!!! >.<
td ak p skolah lg coz nk bg lukisan anime yg ak lukih smlm..
bkn nk bg lukisan tu ja, tp nk kna study utk esk jgk..
ari ni ak kna lukih gambaq kon n kain kat ataih krusi..
hmm..
mmg agk susah coz krusi tu pny psl la..
mlengkung mcm mna ntah..=.+
bley tahan la lukisan ak tu..x mau la tnjuk..
malu ngat aihh..
hek3~

time ak dgn Syahirah nk p rehat n cop pngesahan sijil2 dy, kmi tgl brng2 kmi yg bslerak kat ataih meja..
adesss!!! >.<
ada budak2 klaih len msuk gna meja kmi..
waaa~!
pensil n pmadam ak hilang..
mcm mna ak nk smbung qeja ak yg x siap tu?!!
haiya~!
awat la hgpa x bg hilang smua brng dgn skali2 meja tu troih?!
hueh3~
len kali sapu licin2..:PPP

ak balik dlm koi 2 ari ni..
x la pnat mcm kmarin..
huhuhu~
yg ak x sngka ada jgk budak laki yg dpt interview kat UITM tu..
2 org..tp depa tua sthun dr kmi..<ex-senior>
sblm kmi balik, ckg suoh kmi bg sbb knp amik course Art n Design..
kmi pun pkt duk mrangka jwpn dlm BI la..
ak pakai hntam ja, aslkn jwpn ak tu mnjd..
hueh3~

adoy!!!
nk kna bli kasut plak..
mnyusahkn btoi..>.<
klau x, ak nk p pkai sneaker..jwpn yg ak bg kat ckg..<bt malu ja>
kuang3~
xkn nk pkai sneaker dgn baju kurung kut..
pelik ngat aihh..
bhahahaha~!
hmm..
kalau high heel...:PPP
trima kasih je la..
xkn ak nk pkai high heel dgn bwk poster besaq gajah ak tu..
ngeh2~

*doa2kn ak bg ak x mnglabah bewak ye..^^,
insyaallah, ak bley buat dgn apa yg ak mmpu..


Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Thursday, 14 April 2011

Pergh!!! Bez gilos kna sindir...hahaha~

=.= ari ni ak kna p skolah lg utk interview Sabtu ni..

aiyoo~! penat gilos..>.<

balik koi 4 lbih..kain tlekung x bwk..qada la jwbnya...

tp ari ni ak x kseorgngan, coz ak dtemani oleh Syahirah klas Iltizam..

dy pun dpt jgk interview kat UITM tu..tp dy kna interview masa pg..

ari ni ak kna sindir dgn ckg sbb qeja kmarin x siap..

tu la, mls sgt..:PPP

bkn mls sbnaqnya, tp ak x larat dh nk melukih ni.. <alasan>

ckg suoh ak bt mcm2..kna lukih prmndangan la..kna study amali la..

ak pun confused, xtau nk bt yg mna dlu..=.='

ckg ada sindir ak lg sbb ak ni pendiam n pmalu la..

adesss!


mcm mna nk p interview ni..

waaaaa~!!! T-T

risau gila beb!!

ak kna brani ni!!

SEMANGAT2!!!

lg satu, ak duk risau klau2 kna speaking London..

mampoih ak nk translate..! >.<

pakat nganga la ak nt..

sabaq2..!!! Insyaallah, ak bley buat..

mudah2an...amin!!!

nmpk gayanya, mlm ni ak bz lg la utk prepared psl interview tu..

ntah la ckg ada suoh ak lukih cartoon..

ak ska tp xdk idea la..



adoy!!!

ak nk amik apa ni dlm Seni Reka n Lukih ni?!!!

ak nk amik Seni Grafik..tp bley dpt ka???

mst rmai org nk amik yg tu..

ak nk amik yg tu sbb ak minat animasi..lukih cartoon2..ngeee~

hmm...

Seni Halus??!

ak paling lemah nk bt bnd halus2 ni coz tangan keraih sgt..sropa batu..

bhahaha~!

Seni Tekstil???
ak minat ka bab2 pmbuatan songket,batik or......=.+

Seni Fotografi pulak..dgn prlunya kamera yg besaq tu..
confused2!!!



ak bru ja abih bc blog org yg pnah kna interview kat UITM..

dy kna speaking London?!!!

waaaa~!

makin ketaq la ak...T-T

yg ak x tahan tu, kna reka crita stelah hbs kita lukih kat ataih qetaih A4 yg depa bg...

ataih qetaih tu ada simbol2 yg plek n prlu kta sambung2 mnjd something..soaln IQ tu...

idea2!!!

mudah2an ak ada idea nt...amin!!!


* ak hrp, ak lulus interview tu..insyaallah, ak bley buat yg trmampu..tp kalau x dpt, ak kna redha dgn  kputusan yg ak dpt tu..maybe, rezki ak dlm bidang lain yg lbih baik..Allah maha adil dan maha pemurah..smua rezki yg Allah bg kpd kta smua sama adil..kan3??? ^^,


Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Wednesday, 13 April 2011

Hari yg Memenatkan..Mudah-mudahan Berbaloi!!! Amin..



smlm ak dpt kbr brita yg agk mngembirakan.. ^^,
alhamdulillah!!!
sgala pujian hny bg Allah..


ak rasa mmg sronok sgt..wink2*
kbr gembira yg ak dpt tau tu sbnaqnya ak dpt interview UITM, Sg. Petani
dan ak dpt PLKN kumpln ke-2
kat Wang Kelian, Perlis.
Wang Kelian tuuuuuu~
ngeh3~
awatlah, ak dpt jauh sgt..???!
tp ak no problem..

BUKTI:




Bahagian Pengambilan Pelajar
Universiti Teknologi MARA

40450, Shah Alam Selangor
Tel: (603)5544 3164 Faks: (603) 5544 3170

Mengubah Destini Anak Bangsa



Bahagian Pengambilan Pelajar
Student Admission Department

Surat kami
Tarikh
: 500-NC (BPP.19/4/2)
: 13 April 2011
NUR SYARIZA NATASYA BINTI JUSOB 

SUNGAI DUA,
13800  -   BUTTERWORTH,
PULAU PINANG

93071007

Kepada calon yang terlibat dengan program PLKN boleh menghadiri temu duga di kampus UiTM yang berdekatan dengan kem anda, namun perlu menghubungi nombor seperti di atas/nombor fakulti yang akan di temu duga untuk mengetahui di kampus mana temu duga tersebut diadakan.
*Pihak PLKN telah dimaklumkan mengenai perkara ini. Calon dikehendaki berurusan dengan pihak kem bagi tujuan menghadiri temu duga tersebut.

Saudara/Saudari
 

PANGGILAN TEMU DUGA SESI AKADEMIK SEMESTER 1 2011/2012
Berhubung dengan permohonan saudara/saudari untuk program tersebut 
di bawah, saudara/saudari dijemput menghadiri temu duga yang akan 
diadakan seperti berikut:


NAMA PROGRAM: DIPLOMA SENI LUKIS & SENI REKA - AD110
NAMA FAKULTI  : FAKULTI SENILUKIS DAN SENIREKA
TARIKH/HARI    : 16 APRIL 2011 (SABTU)
MASA                  : 2.OO PETANG
TEMPAT              : UiTM CAWANGAN KEDAH
                        KAMPUS SUNGAI PETANI
                        PETI SURAT 187
                        08400  - SG PETANI
                        KEDAH
2. Untuk maksud temu duga ini, saudara/saudari dikehendaki membawa
    bersama
    sijil-sijil asal dan satu salinan bagi setiap dokumen yang telah disahkan
    sekiranya diminta oleh panel temu duga. Dokumen tersebut adalah:-


1. KAD PENGENALAN                                    
2. SIJIL KELAHIRAN CALON                      
3. SIJIL KELAHIRAN IBU DAN BAPA        
4. SIJIL SPM/SETARAF 
5. DOKUMEN-DOKUMEN LAIN YANG BERKENAAN
6. SURAT PANGGILAN TEMU DUGA INI 

3. 
Segala perbelanjaan yang mungkin timbul berkaitan dengan temu duga
    ini ditanggung oleh calon.

4. Surat panggilan temu duga ini dengan sendirinya terbatal
    sekiranya saudara/saudari bukan Bumiputera dan tidak
    memenuhi syarat kelayakan akademik.


5. Pihak UiTM mengucapkan terima kasih di atas minat 
   saudara/saudari memohon memasuki UiTM.

Sekian


Ketua
Bahagian Pengambilan Pelajar
[ Dijana oleh komputer tidak perlu tandatangan ]


Semakan Online
Semakan Status Terpilih Dan Semakan Penempatan Bagi Siri 8/2011


NAMA
:
NUR SYARIZA NATASYA BINTI JUSOB
NO. KAD PENGENALAN
:
93071007
KUMPULAN
:
2
PUSAT BERKUMPUL
:
DEWAN MILLENIUM, KEPALA BATAS
NEGERI PUSAT BERKUMPUL
:
PULAU PINANG
NAMA KEM
:
KEM PLKN TASIK MERANTI, WANG KELIAN, PERLIS
ALAMAT KEM
:
WANG KELIAN
DI TASIK MERANTI WANG KELIAN
POSKOD KEM
:
02200
BANDAR KEM
:
KAKI BUKIT
NEGERI KEM
:
PERLIS
TARIKH LAPOR
:
17-MAY-2011
MASA LAPOR
:
9:30 PAGI
NPP
:

CATATAN
   
                                              



sorry... no.IC dgn almt kmi, x bley lengkap ye..

kui3~

psl check UITM pnya interview pun, ak dpt tau dr nfon ak..
tba2 send msg suoh ak semak..

dgn rasa gumbiranya, ak troih p dpn comptr..

huhuhu~

KPLSPM, ak x dpt daa... T-T

sabaq je la~

psl check PLKN plak, ak dpt tau drp kwn ak Fairuz..

ak bley duk relax, x p check kat web dy..

dpt2 tau dr dy, ak troih bkk web dy..

ketaq gilos masa nk tngok result PLKN.. grrr~ >.<

dgn lafaz bismillahirrahmanirrahim, ak pun bkk..

fuhh!!! alhamdullillah... ^^, ♥

ok la..cter ckit2 psl tu..
ak nk cter psl ari ni ak kna p skolah..

~BACK TO SCHOOL~

bhahahahaha~!

ak kna p skolah sbb ak kna jmpk ckg Azeah, ckg PSV ak..

ak p skolah time abh nk p qeja.

ak p skolah coz nk amik balik qeja khusus ak tu utk interview..

smbil2 tny ckg psl interview tu la..

takut la, ntah la kna speaking english nt..aiyooo~!

ntah la grammar ak hancus..>.<

sabaq je la~

ari ni memang penat yg tramat sgt..!
sbb ak kna lukih figura..

4 figura ak kna lukih..

hgpa tau kan figura tu mnatang pa??

klau nk tau, p tny pak cik google..

xDDD!

lukih cartoon scara spontan pun kna..ntahla ak xdk idea..

kuang3~

sakit jari2 ak ni coz bnyk kna lukih..

esk kna p lg coz nk amik qeja khusus yg blambak tu dgn blajaq lukih lg..

ntahla dgn poster merdeka ak yg besaq tu pun kna amik..

adesss!!!

klau x, nk amik ari ni tp nk bwk balik mcm mna..ak balik rumah pun nek bas..



ak geram la time ak lukih cartoon tu, tba2 ada ckg yg x diundang dtg..=.='''
mai2, duk ketuk meja ak kuat2..

hingaq ngat aihh..>.<

ak nk lukih pun x snang...

sabaq je la~

ari ni adalah ari yg pnoh dgn ksabaran la...

papepun, sabaq tu sparuh drp iman...:)))


actually, abah ak duk target ak msuk AUCMS, Kpala Batas...mcm mna ni?!...=.='''



*balik rumah pun, ada qeja lg..qeja ak ialah kna lukih 2 gambaq pmandangan, study ckit pasai seni n kna study english..

  kuang3~



Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Nur Syariza Natasya