facebook


About Me & My Blog

My Self



Hype!!! Assalamualaikum..
Kalau x jawab berdosa, kalau jawab sayang ♥.^^,
Mai sini saya nk knaikan diqi saya..
huhuhu~
Nama saya Nur Syariza Natasya binti Jusob.
Saya beqasai daqi Pulau Pinang.
Mak belah Penang n abah pulak blah Sebeqang Peqai.
Tapi kami duk Sebeqang Peqai.
Taqikh lahiaq saya 10/07/1993 dalam klender masihi.
Kalau klender hijqah plak 20 Muharram 1414 H.
Yang tu ja yang boleh saya perkenaikan diqi saya.
Tak dak benda yg menaqik pun. :PPP
hahahaha~
Apa-apa pun, saya la tuan empunya blog ni.


My Blog

Kalau pasai blog saya pulak..
Blog saya ni mnceqitakan pasai saya coz nama blog saya pun
My Life..
hueh3~
Tau tak yang 86 400 saat tu mai mana???
Haa...
Dulu saya penah buat blog nama 86 400 saat
tp blog tu dah saya tak pakai..
So, bawak masuk nama tu kat sini la pulak..
Lagipun, qamai yang letak nama blog "My Life"..
Saja nak bagi nmpk len daqi yg len la ni..

Anyway, saya buat blog ni bukan utk cari publisiti murahan ye.
Saya buat blog ni hanya  suka2 dan nak share cter saya dgn hgpa.^^

*ok..that's all...tqima kasih..^^,


.

Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Nur Syariza Natasya