facebook


Saturday, 21 May 2011

Relax arr Derr!!!

papai sume!!!
Tasya dh nk pegi..
pergh!!! awat ak tulih lagu tu..
so euwwwww~

ari ni ak dh nk p UITM,Kedah..
tngok arr..bley duk relax lg..
Relax arr Derr!!!
hahahaha~
abah ak, mau tau arr..nk hantaq ak lpaih zohor.
buat2 lmbb ckit coz p awai2 bkn ada apa lg. :P

ak risau la..
ak duk pkiaq mcm2 psl kat IPT ni.
ntah la bru2 ni ak ada bc paper psl org kna buang IPT.
DAMN! 
ak hrp bnd tu x jd kat aku..
amin!!!

Kak Pooh dh p dh..smgt gilos!
yg ak ni bley duk blogging dgn on9 fb.
hahahaha~
besalah..Hidup Kena Relax.!
Kak Pooh dh dpt bilik dh.. T-T
dy dpt tingkat bwh..syok arr..
ak mai lmbt..sah2 dpt tingkat ataih..
lg la SYOK!
hahahaha~

* doa2kan ak ok...^^

Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Friday, 20 May 2011

Hanya Luahan Perasaan.

hari ni, ak nk buat 2 entry.
td ak dh blogging..skrng ni ak nk blogging lg.
x prnah lg ak buat 2 entry dlm sehari..
tp hari ni ak buat 2 entry dlm sehari buat prtma kali. ^^,

entry ni skadar ak nk luahkan perasaan ak ja.
prasaan ak hari ini..
ha..mcm tu la prasaan ak hari ni..
  SAD + CRY= BAD MOOD
dh lama ak x nangis mcm ni.
ak ni kalau nangis, ska duk sorang2..
suka pendam prasaan ckit.
sbb tu rmai yg kata ak ni pndiam...
basah habis baju dgn bantal dsbbkan ak nangis kat ats ktil..
ak nangis bkn sbb esok..
tp sbb _______.
ak xmau bgtau coz agk berat hati utk dcritakan..
ak cma bgtau kat mak ak ja hal ni..
biaq mak plak buat report kat abah..
hgpa jgn duk pkiaq kut len plak.

hal ni smpai mmbuatkan ak hilang slera mkn.
dsbbkan mak suruh ak mkn..
so, ak mkn je la..walaupun perut x rasa kenyang bla ak sdah mkn.
tkut2 nnt ak kna gastrik mcm dlu plak bla ak x mkn..
xnk la..

ya, Allah! mmg nangis gila ak hari ni..
mata ak merah bila air mata ak berlinangan..
dada ak penat mnahan sedu-sedan..
arghh!!! hanya Allah s.w.t yg tahu perasaan ak bagaimana..
hal ni hny org terdekat saja boleh tau..

* ya, Allah..kau lindungilah diriku ini drp brlakunya perkara2 yg buruk dan yg x diingini.
ak hanya insan yg lemah dan insan yg x terdaya..
hanya pada-Mu yg ak boleh berserah dan ak meminta pertolongan.
amin ya rabbal alamin~!

Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Esok?!!!

dan bila esok~:a3:
bhahahaha~!!!
bye2!!! Seberang Perai... :face47:
:face36: hye!!! Kedah...
ak nk jd org Kedah plak.. :P

ceh!!! mcm la jauh sgt..
hueh3~
dkat ja pun.. tp x bez la coz dh nk p..
packing brng x settle2 lg..
malaihnya!!! x smngat nk p la ak rasa..
awatla awai sgt kna p..?! :face33:

pergh!!! ramai jgk fren kat fb ak ni dpt UITM situ. :face61:
harap2 depa x knai ak..huhuhuhu~
so, kalau ak dh msuk U..
x bley la ak nk blogging n on9 fb sesgt. jarang2 la kut..
kat sana kna cari wifi la ak rasa..DAMN!!!
sabaq je la~

weyh!!! awat brng yg ak kna bwk tu bnyk sgt?!
kalau diizinkan, ak nk bwk rumah skali p sna.
hueh3~
bantal ak yg brbentuk ala2 Domo-kun tu.. :P
kna usung jgk..nyampah ngat aihh..
x larat la nk packing brng2 tu..

ak hrp dpt sbilik dgn Kak Pooh..
snang la ckit coz kmi ni dh mcm skepala..:D
ORIENTASI?!!!
OMG!!! ak hrp brjalan dgn lancar..
dan ak hrp bez.

*semoga ak baik2 di sana <Kedah>..n familiy ak baik2 di sini <Seberang Perai>.
mak..I:n:U.. :w:
along..take care:67:kat Japan tu..
abah pun sama..take care:67:kat Makkah..
kwn2 n shbt2..please don't forget me..
tv..I miss u babe...bhahaha~ :P

Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Thursday, 19 May 2011

Sabtu ni...No!!!


fuhhh!!! fuhhh!!! fuhhh!!!
ni bknnya rncngan Fuhhh kat TV3 tu ye..
hahahaha~
ak tgh stress ni coz ari Sabtu ni ak dh nk msuk UITM..
i feel so.......
^_______^ ---> ^-^---> ^~^---> T-T---> T__T---> ToT''
RISAU BEB!!!
ak x pnah pun tnggalkan rumah or family ak..
ceh! tpu la..hahahaha~
pnah tp x la smpai brbulan2...
no!!!


barang2 x settle lg..
awat la brng bnyk sgt kna bwk ni?! >.<
jenoh nk usung nnt..
btoi ka ak nk bwk brng2 yg bnyk ni?!
mcm x kna ja.. =.=
bnyk gilos beg!
ak x larat wey! ak stress wey! ak mereng wey!
hahahahaha~ <gelak sprt khabisan btery>

awat la ex-classmates ak, sorg pun x dpt UITM situ?!
ak sorang ja dari kelaih ak p UITM situ..
x bez arr..
ya, Allah..mudah2an masa intake ke-2 nnt ada ex-classmate ak yg dpt..
amin!

* barang2 smua x setlle2 lg..qeja NGANGA kat dpn laptop ja ak tau..
bhahahahaha~!
wey, sapa2 tau nk buang MALWARE tu..tolong sat... T-T


Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Wednesday, 18 May 2011

New Banner?


Banner yg buruk mcm beruk!!!
hahahahaha~
amcm banner ak? mst hgpa kata buruk smbil2 duk gelak kan?
kan3???
besalah..ak bknnya reti edit pun..
ak edit pun bknnya gna PHOTOSHOP mcm hgpa. T-T
ak x pnah pun gna Photoshop..
sbb ak xdk software dy la..
nk download tp xdk masa..<alasan> :P
nk downoad Photoshop ni igt snang ka?!
makan masa tau x! >.<
ntahla tenet slow.. <padan muka>
kuang3~

ak saja syok2 buat banner ni.. ^^,
padahal, ak bz skrng ni coz Sabtu ni ak nk choww dari Penang.
uwwaaaaaaaa!!! ToT
ak kna blajaq independent. jgn jd HOMESICK sudah.
so, sweet... :P

actually, banner ni ak edit gna PhotoFiltre, Photoscape dgn Picnik.
padahal x gna Picnik pun xpa ye!
ak gna Picnik sbb nk cari tulisan yg cun2.
kat Picnik bnyk tulisan yg lawa2.. ^___^
ak ska!!!
hahahahahaha~

PhotoFiltre tu pun sama..x download pun still bley gna Paint.
PhotoFiltre tu ak edit kat background ja.
hehehehe~
ketaq tangan oww edit background tu..
harap2 hgpa gna mouse yg brkualiti kalau nk edit background ye..
xdk kna-mngena pun..
kuang3~

Photoscape tu ak gna coz nk combine gambaq tu ja..
actually, ada 2 gambaq tau..
sblah tu mmg gambaq ak n sblah lg background kaler hitam yg ada tlisan tu..
hishh..satgi hgpa x phm plak..
phm2kan je la..
hahahaha~
x reti nk explain la..
sorry...

* rasa2 ok x banner ak ni??? kalau x ok xpa, ak bley baiki lg..
insyaAllah, kalau ak rajin..ngeh3~


Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Tuesday, 17 May 2011

Poning Wey!!!


poning gilos ak rasa la ni!!!

tension pun ak dpt rasakan..
hahahaha~
lg brp hari ja lg ak nk jd org Kedah..
huhuhu~

hgpa nk tau psl apa ak pening??
smua ni dsbbkan PTPTN la..

alangkah bagoihnya kalau duit jatuh dari langit.
hahahaha~
toksah brangan la Tasya oiii..!
duit xkan jatuh pnya.. :P

ak pning psl PTPTN tu sbb Surat Perjanjian laa...
kalau ak dngaq psl Surat Perjanjian, msti ak tringatkan Sejarah..
Perjanjian Pangkor.
hahahahaha~
ak mmg minat gilos kat Sejarah..
tp rezeki ak utk dpt A, xdak la.. T-T
sabaq je la~

berbalik kpd Surat Perjanjian PTPTN tu..
hgpa tau x, nk cari kat mana?
sbb ak dh cari tp x jmpk2 pun..
bagai nk gila ja ak rasa..

* pape pun, esok abah ak nk call depa troih..
hahahaha~


Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Monday, 16 May 2011

Page


 apakah itu PAGE???
kalau ditranslatekan kpd Bahasa Melayu ialah
MUKA SURAT
apasal ak buat tajuk PAGE ni?
dah xdk modal ke???
kui3~
sbb ak tngok bnyk PAGE yg plek2 kat fb la ni dtubuhkan.
almaklumlah nama pun MUKABUKU.
bukan stakat ada Muka ja Surat pun kna ada jgk la.
hahahahaha~

mcm2 PAGE la skrng ni.
bknnya ak nk protes ke apa sbb ak pun ada like PAGE plek2 jgk.
kuang3~
tp xdk la like blambak2 juz ckit2 ja
sbb nt lwk la plak bla kita tngok kat info kita penoh dgn PAGE yg plek2.
hahahahaha~

ak hrp la sgt2, jgn la trlalu obsess like PAGE tu ye. ^^
heeee~
ada jgk PAGE yg bley pkena org.
lwk jgk PAGE skrng ni kan.
dh ramai yg smakin kreatif mnghasilkan PAGE sendiri yg POPULAR.
igtkan artis2 ja ada PAGE yg sbegitu POPULAR.
huhuhuhu~

dan ak jgk brharap supaya jgn over sgt dgn PAGE tu..
kekadang ada PAGE yg agk sensitif dan negatif.

orraitt!!! ari ni dah 16/05..
ak x lpa nk ucpkan SELAMAT HARI GURU kpd guru2 kat Malaysia ni..
termasuk mak aku..hehehe~
Terima Kasih Cikgu Kerana Mendidik Kami.
Jasamu Amat Dikenang.
"Murid2, sila buka buku teks MUKA SURAT __"
argh!!! rindunya..

agak2 ak bley x jd ckg?
ak igt lps amik degree nt nk smbung amik ckg.
tp makan masa la jgk :D.

*hgpa yg xdk PAGE tu, xmau tubuhkan ke?asyik duk like PAGE org ja.
hahahaha~!


Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Nur Syariza Natasya