facebook


Monday, 2 May 2011

Form 6???

mcm2 brita ak dngaq skrng ni.
tmbh2 utk budk2 lpsn SPM 2010..
besa lah, skrng ni dh msuk bln 5..
so, mcm2 brita la kluar..
UPU, KPLSPM, MATRIK dan ari ini..
FORM 6..
<sorry la, kalau ada brita2 lg yg trtinggal> :P  

FORM 6???
nk msuk ke x???
hohohohoho~
pape pun, ak x lpa nk ucpkan skalung TAHNIAH kpd sapa2 yg dpt tu..
termasuk ak sndri "SMK Badawi" tuuuuuu~
tu pun ak check kat tenet sbb Irwan bg link kat ak..
THANKS!!! ^^,
ak dngaq, smua x mau msuk form 6 trmasuklah ak..
hueh3~
ak nk msuk amendenye, ak kna p Perlis 17/5 ni.
ada misi yg ak kna buat slama 3 bln..PLKN daa~
brsarang la blog ak ni kan?
tp xpe...insyaAllah, lps ak balik nnt..
ak nk update blog ak psl ak duk Perlis tu..
hahahaha~   

orraitt2!!!
ak nk tny pndpt hgpa mngenai form 6..
agk2 hgpa, knp rmai yg x mau msuk form 6???
*kna pakai bju skolah smula?
 -alasan ni sudah bnyk kali ak dngaq
*malu sbb x lyk msuk IPTA or....?
-bley trima ke x?
*asyk jmpk ckg tu ja?
-sengal~
*sstem blajaq yg agk berbeza?
-hmmm...

bg ak..pndpt tu smua x bley pakai coz tu pndpt yg NEGATIF..
mungkin ada pendapat yg POSITIF bila kita pkiaq2 kan?


*orraitt!! pkiaq2 la hgpa smua..pkiaq leklok ye..
                                                                                   
                                                                       
Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Nur Syariza Natasya