facebook


Saturday, 7 May 2011

Result Yang Aku Nantikan Sangat..

Alhamdulillah...
result yang ak nantikan sesangat sudah pun kluaq.
ak nntkan sesangat sbb ari tu kan ak ada interview..
so,ak x sabaq la nk tau result ak tu..
sama ada lukisan2 n qeja2 khusus ak tu bley dtrima ke x..
bukannya lawa sgt pun lukisan ak tu..

ak dpt UITM, Kedah..
sangaaaaaaaaaaaaaaat dekat..
hehehehe~
tmpt angah ak study plak tu..


snang la ak nk tny dy pape..
snang la parents ak nk mai jemput ak..
huhuhuhuhu~
harap ja ada lesen, transport sndri xdk pun.. xDDD!

Alhamdulillah..ak brsyukur x trhingga..
u know why???
sbb ak dpt course yg ak minat sesangat..
ngeee~
Diploma Seni Lukis & Seni Reka (Seni Grafik & Media Digital)
waa~! very interesting..
ak mmg x sngka bley dpt..
ak igtkan ak x dpt dah coz ramai yg mintak tu..
lgpun, ak bknnya amik MPV..
kalaulah ak amik MPV, mst lg bez coz dh pnah blajaq psl animation.

kalau ak buh Tekstile pilihan prtama ak masa interview ari tu..
alamatnya, ak dtmptkan kat Klate le..
hahahaha~
ak ltak tekstile pilihan ke-2 ak..^^,

ak suka jgk bla ak dpt UITM ni coz...
kalau x dpt, AUCMS la ak ditmptkan oleh abah ak..
hahahaha~
abah ak nk sgt ak msuk AUCMS..
awat ntah?! =.=
dekat la kut..

pasai PLKN plak...
zZzZzZzZz~
ak trpksa buat surat pnangguhan..
msuk UITM pun ada check-up jgk..>.<
malaihnya ak...nt ak bwk surat check-up PLKN la..
ak malaih nk jumpk doktor laki ari tu..
sengal~=.=
kalau ak tngguh PLKN, bla pnya PLKN yg ak kna p ekk?

hmm..ak ready ka nk msuk U ni???
awat depa buat awai sgt?!
21/05/2011
grrr...>.<
brng2 pun ak x prepare lg, brng PLKN ada la..
hahahaha~

* Alhamdulillah..syukron2!!!
tma kasih Cikgu Azeah (ckg PSV) sbb snggup ajaq kmi sblm p interview ari tu..:D
insyaAllah, kmi xkan sia2kan pluang yg ada ni.

Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

2 comments:

  1. owh...aku pown dpat uitm kedah...asasi law...tapi x best sangat sebab rasa cam dekat je dari rumah...hehe..

    ReplyDelete

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Nur Syariza Natasya