facebook


Monday, 16 May 2011

Page


 apakah itu PAGE???
kalau ditranslatekan kpd Bahasa Melayu ialah
MUKA SURAT
apasal ak buat tajuk PAGE ni?
dah xdk modal ke???
kui3~
sbb ak tngok bnyk PAGE yg plek2 kat fb la ni dtubuhkan.
almaklumlah nama pun MUKABUKU.
bukan stakat ada Muka ja Surat pun kna ada jgk la.
hahahahaha~

mcm2 PAGE la skrng ni.
bknnya ak nk protes ke apa sbb ak pun ada like PAGE plek2 jgk.
kuang3~
tp xdk la like blambak2 juz ckit2 ja
sbb nt lwk la plak bla kita tngok kat info kita penoh dgn PAGE yg plek2.
hahahahaha~

ak hrp la sgt2, jgn la trlalu obsess like PAGE tu ye. ^^
heeee~
ada jgk PAGE yg bley pkena org.
lwk jgk PAGE skrng ni kan.
dh ramai yg smakin kreatif mnghasilkan PAGE sendiri yg POPULAR.
igtkan artis2 ja ada PAGE yg sbegitu POPULAR.
huhuhuhu~

dan ak jgk brharap supaya jgn over sgt dgn PAGE tu..
kekadang ada PAGE yg agk sensitif dan negatif.

orraitt!!! ari ni dah 16/05..
ak x lpa nk ucpkan SELAMAT HARI GURU kpd guru2 kat Malaysia ni..
termasuk mak aku..hehehe~
Terima Kasih Cikgu Kerana Mendidik Kami.
Jasamu Amat Dikenang.
"Murid2, sila buka buku teks MUKA SURAT __"
argh!!! rindunya..

agak2 ak bley x jd ckg?
ak igt lps amik degree nt nk smbung amik ckg.
tp makan masa la jgk :D.

*hgpa yg xdk PAGE tu, xmau tubuhkan ke?asyik duk like PAGE org ja.
hahahaha~!


Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Nur Syariza Natasya