facebook


Sunday, 1 May 2011

Result owh Result~!!! aku tetap akan menunggu mu..

skrng ni dh msuk bln 5 atau jgk dpnggl bln Mei..
ak x lpa jgk bln Islam 27 Jamadilawal 1432H..<pdhal tngok klender> :P
adesss!!! cpt sungguh masa brlalu.
yg ak ni duk terperap kat rumah ja.
hmmm..
x lma lg ak dh nk p Perlis.
daaa~
17/5 ni la!!! >.<
dh nk dekat dh tu..
brng2 ak x prepare lg pun..
ak rasa mls nk prepare coz xtau nk bwk brng bnyk mna..=.=

psl interview ak ari tu plak.
depa pakat duk kata result kluaq mggu ni..
haiya~!!!


risau la jgk coz xtau dpt ke x ni.
agk2 ak bley dpt ka???
kalau ak dpt, ak nk p ke x???
jgn2 ak dpt tekstile???
hohoho~
bnyk btoi persoalan ak tu..

hgpa jgn risau psl result ak tu..
hgpa x risau pun coz result tu utk ak, bkn utk hgpa..=.='
hahaha~
nnt result tu kluaq, ak bt la pengunguman kat blog ni n x lpa kat fb ak tu..
bkn stakat kat blog n fb ja ak bt pngunguman..
radio,tv,paper,mjlh pun sama...
hahaha~!
koya la plak ak ni..:PPP

orraitt!!!
bnd2 tu ja yg bley ak share dgn hgpa. :)

* mudah2an ak dpt lah course yg ak minat tu..kalau x dpt pun, ak kna redha. ^^,



Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Nur Syariza Natasya