facebook


Saturday, 7 May 2011

Patutkah Aku Tangguhkan PLKN demi IPTA???

ari ni bley dah semak result UPU..
sorry la trsilap info ari tu..actually,ari tu utk interview ja..
huhuhuhu~ 
ok..ketaq jgk la masa ak nk check tu coz ak duk pkiaq kalau ak x dpt IPTA,
xkan ak nk msuk IPTS or Form 6..?
IPTS=AUCMS, F6=SMK Badawi
ntah la tenet slow tahap gaban, nyampah ak! >.<
ak pun check je la walaupun tenet lembab..
hahahahaha~

TAHNIAH! anda telah berjaya ditawarkan bla..bla..bla..
ngeh3~
Alhamdulillah!!! syukur la ak dpt msuk IPTA.
TAHNIAH jgk kpd budk2 lpsn SPM 2010 yg dpt..
yang x dpt tu xpa, mungkin rezeki hgpa kat lain..rezki kita ada di mna2..^^,
hmm..
x sia2 ak p interview ari tu..
ak dpt kat UITM sbb interview ak ari tu mantop kut..:P
tp xtau lg dpt UITM mna, esk bru tau..

ya, Allah! agk2 patut x ak tangguh PLKN demi IPTA..?


mcm2 pendapat kwn2 ak kat fb tu bg..
ak ingat nk tangguh PLKN coz IPTA bley ka tangguh?
brng2 PLKN ak dh prepare tp nk buat mcm mna?
ada yg bg pndpt, brng2 yg dlm beg tu utk ak troih msuk IPTA..
hahahaha~
mcm2 la hgpa ni..tp orrait jgk idea tu..^^,
thanks kpd sapa2 yg bg pndpt tu..

ak rasa mcm nk demam bila ak bc page SPM 2010 kat fb tu..


coz mcm2 pndpt depa bg..
hgpa p la try bc..bley jd gila ak rasa..
hahahaha~
abah! mak! tolongla ceq ni..
awatla ak x dpt PLKN group 1 ???
tp kalau ak dpt PLKN group 1, sure ak x sempat amik lesen..
hahahahohoho~
adakah ak dh ready utk msuk U???
zZzZzZz~

* ok..insyaAllah, esok ak bgtau hgpa ak dpt UITM mna..sbnaqnya, ak pnyalah excited
nk masuk PLKN..kat Perlis plak tu..tp tngoklah mcm mna nnt.. :)



Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

2 comments:

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Nur Syariza Natasya