facebook


Wednesday, 4 May 2011

Check-Up..

Warghh!!! malasnya ak..!
nk p klinik pun ak segan..
ari ni ak p klinik Sg. 2 utk bt check-up..
dh lama ak x jejak kaki kat klinik tu..
ari ni ari Rabu..so, rmai la budk2 kcik kat klinik tu..
comel2 la baby kat situ..
tmbh2 baby cina..


comelnyaaaaaaaaaaaaa~!
mcm ak nk culik ja budk tu..
hahaha~

sudah2...ak nk cter psl ak bt check-up, bkn psl baby..
hueh3~
mula2 ak kna isi borang la dulu kat kaunter..
xkn nk serbu doktor suoh check ak.. @.@

first, ak p check GIGI ak dulu..
tba2 ak jmpk Awatif, ex-student skolah ak..
ak pun senyum je la..
SENYUM TAK PERLU KATA APA2..
gigi ak no problem..
hahaha~

dh hbs check gigi..
second, ak kna buat URINE TEST...
ZzZzZzZz~
ni la yg ak paling x suka! >.<
mula2, ak kna p kat kaunter dy dulu la..
adoyy..Doktor laki ka...
dy tny ak smbil duk snyum2 plak..=.='
pe kes?!
ak pun renyih la mcm kerang busuk...^____^
dh selesai, dy bg la kad klinik tu kat ak balik..
lpaih tu duk sebut nma ak brulang-ulang plak..=.+
dy tnya la kat ak.."P PLKN sorang ka,berdua ka,bertiga ka, ramai ka,dgn kwn???"
haiyaaa~!
pa pny soalan dy bg kat ak ni..
ak kata la ramai n dgn kwn..
lupakan je la cter psl doktor tu..

third, ak kna p kaunter B..
ak kna check berat, tinggi, tkanan darah, mata n ksihatan...
BERAT???
hohoho~
xmau habaq la kat hgpa..
malu ngat aihh coz berat ak agk naik, ni mst asyk trperap kat rumah ja..
tp x la berat sgt..:PPP
berat ak normal la..
hahahaha~
TINGGI???
yg ni mmg ak x bley caya..
mcm mna ak bley jadi rendah plak ni..
mst klinik tu muhong ak..
x pun, time ukur tu ak x duk diam.
mna bley 157cm jadi 155cm?!
tpuuuuuuuu~!!!
kalau bley ak nk tinggi ak 160cm...! >.<
tu pun, bla la ak bley jd tinggi..?
hueh3~
TEKANAN DARAH???
tba2 nurse tu selak lengan baju ak blah kiri..
wowowow~!
nk perkosa ak ka?!
hahahaha~
sakit wey! dy pam tangan ak ni..
sampai tangan ak jd lembik..hek3~
ntah la tangan kiri..tangan kiri tu mmg ak sensitif ckit..
sabaq je la~
MATA???
matalah anugerah yg tidak ternilai..
hehehehe~
mcm buat iklan Permata Hijrah plak.
nurse tu bez...baik sungguh!
mata ak xdk masalah la...
ak mkn Innershine tiap2 ari..:PPP
xdk la..mana ak mkn mnatang tu..
KESIHATAN???
amboi, doktor pnyalah cun!
bergaya plak tu..dh x mcm doktor ak tngok..


hehehehe~
doktor cina..pkai skirt plak tu..
ak igtkan sapa..=.+

Habis la sesi check-up ak ari ni..

*OPPSS!!! ada 1 yg ak trtinggal la...ak x p check blood group ak la..nk p check ke x ni???















Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

2 comments:

  1. nak perkosa aku ka?!....wakaka...lawak statement tuh...

    ReplyDelete
  2. @Aku-Amin-Ahmad hahaha~ nurse tu ganaz la,tarik lngan bju pnyla kasaq..

    ReplyDelete

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Nur Syariza Natasya