facebook


Saturday, 14 May 2011

Yeappy!!! Dapat Lappy. :)


heeeee~
sukenye!!!

sapa yg x ska kalau dpt bnd yg kta nak?
mst ska pny! ^^,
ak dpt lappy Toshiba.
xdk la mhl sgt mcm lappy along tu, juz seribu lbih ja.
asal bley gna sudah memadai.
lgpun, asyk pakai pc n lappy org ja.
kui3~

kalau x, nk bli lappy kat Pc Depot.
nk cari brand Toshiba,tp kat situ smua yg 2 ribu lbih.
nk amik Dell tp tkut2 x bez plak.
so,kmi ronda kat kedai len plak.

finally,jmpk la lapy ni!

TOSHIBA SATELLITE C640
lappy ni pakai ilmu apa ntah.
ak dh jatuh hati kat lappy ni.
hahaha~
actually,ak nk lappy yg ringan2 n kcik2 ja.
coz x larat aihh nk usung lappy yg besaq2 n berat2.
hueh3~

tp lawak la time nk bli tu.
pening pala gila coz bnyk sgt lappy smpai x reti nk plih.
slps hbis dpt lappy yg buat ak jtuh hati tu,dy nk install la software ka pape ka kat lappy tu.
xkn kmi nk duk saja kut.
so,kmi p mkn KFC kat Megamall.
ngeee~

hahahahaha~
mcm mana bley terjadi prkara sprt ini?!
mak ak kna saman daa~
adoy!!! mcm2 aihh.. @.@
x ltak kupon parking pny pasal la.
sabo je la~

* apa la adk bongsu ak tu, org kata jgn habaq kat abg chik. dy p habaq jgk.
ayooo! dengki la budak tu nt,ni yg ak x ska. =.=
adk ak tu mmg x bley simpan rhsia la..
anyway, trima ksih mak! ^^,

Jangan Lupa LIKE dan KOMEN ^^

No comments:

Post a Comment

Copyright@Segala Yang Tercatat Diatas Semuanya Hak Milik Nur Syariza Natasya